Outfit | Revolt

Outfit, style, fashionblogger, look,

Outfit, revolt shirt h&m, style, 1310bynora Personal style, 1310bynora, black, oversized coat, Outfit, black leggings, band shirt, revolt, boots, 1310bynora, black leggings, oversized coat, style, 1310bynora, Look, personal style, black, 1310bynora Outfit, black boots, style, 1310bynora style, oversized, blond hair, 1310bynora style, black boots, band shirt, blond, 1310bynora black boots, Even&odd, zalando, style details, revolt shirt, oversized coat, white, black Oversized coat, style, outfit, 1310bynora, Style, fashion, blogger, 1310bynora, 1310bynora, Annora klappe, look, style,

Wearing | Shirt: H&M Mens / Leggings: Big bazar / Boots: Even & odd / Coat: Lovelywholesale* / 

Back met een nieuwe look! Dit keer met mijn nieuwe shirt die ook van de mannen afdeling komt :P. Revolt staat er op met super gave skulls enzo, tja ik hou hier van en wou eigenlijk elke dag wel zo’n shirt aan haha!

Gecombineerd met leggings en stoere boots! Om nog even wat kleur toe te voegen aan de look deed ik deze oversized jas aan die een echte show stopper is haha! Maar wel super comfy en gaaf!

Wat vinden jullie van deze combo?

Liefs Annora!