Outfit | Red leggings!

Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora

Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora Outfit, Red leggings, Personal style, blogger, 1310bynora

Wearing | Sweater: Oldie from Choies / Leggings: Miss Guided / Sneakers: Twinkeltje / Scarf: C&A / 

Red Leggings! En op het moment groeien ze tot een favoriet! Eerst wist ik het niet zo goed maar to be honest, ik draag ze vandaag alweer haha! Ze zitten heerlijk en ik vind ze toch wel heel leuk en apart!

Een fijne outfit moet comfy zijn en dus deed ik mijn zwarte oversized sweater aan! Daarbij draag ik een nieuwe tunnel sjaal, jup hier leef ik zo’n beetje in sinds ik die heb haha!

Hebben jullie allemaal een goed weekend gehad? Hier hebben we lekker een chill weekend gehad een paar visites gedaan en verder lekker serie gekeken! Op het moment kijken we Happy valley we zijn er bijna door dus tips voor een andere zijn welkom :)!

En nog plannen voor deze week? Voor velen van jullie zal het natuurlijk vakantie zijn! Hier in het noorden wel in ieder geval! Ik niet want meestal als het vakantie is werk ik even wat extra dus voor mij is het een druk weekje!

Fijne week allemaal! XX Annora