Outfit | Back to basic.

Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora

Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora Outfit, back to basic, personal style, 1310bynora
Wearing | Sweater & legging: H&M / Sneakers: Vans / Scarf: Pieces / Bag: Oldie / 

Back to life back to reality! Oh zo belangrijk als je het mij vraagt 🙂 En dus gewoon lekker alles op mijn manier. Zonder verwachtingen van anderen gewoon hoe ik het wil!

Daardoor misschien niet elke dag of een paar dagen iets online, maar wel wanneer ik daar helemaal achter sta! Toen ik mijn blog een paar jaar geleden begon was ik ook nog wat jonger.

En zoals ik de laatste maanden al wel vaker aangaf heb ik gewoon ook veel andere interesses. Ben ik nu aan het werk. En ben ik wat minder op mijn telefoon en laptop te vinden, gewoon omdat het niet zo hoeft van mij. En eerst vond ik het wel wat moeilijk hoor want je hebt zoiets van ik moet iets plaatsen morgen of ik moet ff een instapost maken. Maar dit is fout. Niets moet alles mag.

Alleen wanneer ik het wil, het is tenslotte mijn blogje mijn plekje hier op het internet! En net zoals ik verander, veranderd mijn blog met me mee!

Mijn outfits dat blijft natuurlijk men ding. Daarom ben ik ooit begonnen met bloggen dat ik gewoon lekker mijn eigen stijltje kan delen en mensen kan inspireren met mijn outfits die ik echt draag en die niet alleen geschoten worden om te showen!

Ja ik heb nu geaccepteerd dat ik niet elke dag persee moet en dat ik gewoon lekker ga doen waar ik zin in heb! En ik hoop natuurlijk dat jullie dat leuk vinden en dat snappen! Is er een dag geen artikel online kom dan gewoon de volgende dag weer ff kijken of sneup ff door de artikels die er al wel allemaal op staan! In de categorieën vind je van alles!

Nouja even men hart luchten hierzo hoor :p niet omdat het moet maar omdat het kan 😉

Dan de outfit haha! Lekker back to basic, voor het trouwe muurtje in de tuin met een outfit waarin ik ook wel slapen wil 🙂 Zie men nieuwe witte vans shinen yes ik ben zo blij met deze sneakers!

Wat vinden jullie van deze look? En van mijn verhaaltje :p ?

XX Annora