Shea simplicity | L’occitane Foaming cleanser

Shea simplicity | review L'occitane Foaming cleanser

Een nieuw product van L’occitane die een toevoeging is aan de shea lijn! Shea butter is super goed en zacht voor je huid en naast de andere producten die L’occitane al heeft wordt nu dus ook de L’occitane Foaming cleanser verkocht!

Ik kreeg deze binnen om hem te testen en vandaag vertel ik aan jullie wat ik er van vind. Lees je mee?

Shea simplicity | review L'occitane Foaming cleanser

Allereerst even een big yes voor de mooie verpakking, lekker strak makkelijk in gebruik en ook nog eens super mooi! Hij geeft een luxe gevoel en dat is toch wel prettig hoor!

Dan het gebruik van de cleanser:
Je hebt maar een klein dopje nodig voor je hele gezicht het voelt erg zacht aan en zodra je er water aan toevoegt met je vingers op de huid begint het licht te schuimen! Precies wat een foaming cleanser hoort te doen.

Shea simplicity | review L'occitane Foaming cleanser

En hoe vind ik dat?
Ja echt super fijn is dit! Het is heerlijk zacht en ook het is het gewoon makkelijk! Door met je handen te werken hou je het zachte resultaat.

En doet het zijn werk?
Dat doet het zeker na het gebruik van de cleanser is mijn make up er helemaal af! Echt prima te gebruiken dus. Wel gebruik ik voor mijn ogen natuurlijk wat anders. Maar voor mijn gezicht en nek is dit echt een goeie en ja ik gebruik hem nog steeds!  Je eindigt met een Fris gezicht die ook nog eens super zacht is! Daar zorgt die Shea butter goed voor. En de geur? Die is prettig en ruikt echt als schoon.

Geen negatieve woorden over deze nieuwe Foaming cleanser van L’occitane! En zeker een aanrader als je ook een lekker zacht gezichtje wil!

De L’occitane foaming cleanser 125ML vind je voor  €19,00 in de webshop of in de L’occitane boetieks!.

Ken jij de Shea simplicity lijn al en lijkt deze cleanser jou wat?
XX Annora!

Dit product is mij toegezonden dankjewel Mooi pr!