Outfit | White knit black leggings.

White knit, only, style, look

Blogger, watch, style, details, jewelry, Look, 1310bynora, white knit, black leggings, boots, portrait, 1310bynora, outfit shots, blogger Olivia burton watch, white knit, Outfit , style, 1310bynora, only , boots topshop Olivia burton watch, pandora bracelet, details, White knit, Black leggings, Style, boots, Olivia burton watch, 1310bynora, personal style, blogger, white knit Smile, sunshine, look, style, 1310bynora

Wearing | Knit: Only* / Leggings: Big bazar / Boots: Topshop / Watch: Olivia burton* /

Een fijne warme trui daar hou ik wel van :P! Ook al is hij wat ouder hij blijft echt super fijn! En zelfs bij de tandarts *yep really*  waar ik deze outfit droeg. Zei iemand wat heb je een leuke trui uhuhhh #steekdiemaarinjezak! Dus ook al is die wat ouder hij kan nog prima! En ja eigenlijk is deze look heel simpel maar ik hou er wel van! Zo met die leggings er onder en dan mijn boots die ook al wat ouder zijn.

De afgelopen week was ik eigenlijk niet zo fit of naja helemaal niet zo fit (vertelde ik gisteren ook in de kleine update). Gelukkig begin ik me weer wat beter te voelen! Die kloppen we wel ff af hierzo 🙂 Hopelijk snel weer helemaal de oude!

Hebben jullie allemaal een goed weekend gehad? Hope so en wat heb jij gedaan?

Een fijne week enneh wat vind jij eigenlijk van deze look?
XX Annora

Items gemarkeerd met een * heb ik gekregen.