Outfit | Short hair don’t care.

Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora!

Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora! Short hair, Outfit, style, look, cardigan, chunky cardigan, 1310bynora!

Wearing | Cardigan: Yesstyle Oudje / Shirt: H&M / Leggings: esprit* / Sneakers: H&M / Sjaal: Lovelywholesale* /

New year new hair 🙂 Of naja dit kapsel heb ik wel vaker gehad maar de touch up is daar haha!
Afgelopen week ben ik even bij mijn vriendin geweest die men haar altijd knipt!
Het was alweer super lang geworden het groeit super snel en dus dacht ik doe er maar weer lekker een stuk af 😉 En er is dan ook een hele hoop afgekomen wat resulteert tot een super gezond en zacht bosje haar! Ik hou van dat gevoel haha Het voelt dan zo vol. Alles is op 1 lengte en nu kan het weer langer worden.

De outfit die ik draag is lekker comfortabel en warm! De cardigan is een oudje maar zit wel heerlijk en je kan er lekker in weg kruipen! Verder veel zwart en mijn grijze sjaal!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kapsel en de outfit?
Happy New week! XX Annora

Items gemarkeerd met een * Heb ik gekregen.