Outfit | New Sporty coat!

Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style,

Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style, Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style,

Wearing | Coat: Twintip / Sweater and shirt: H&M / Leggings: Twintip / Sneakers: K-Swiss /

Yess hallo nieuwe super warme Sporty coat! Huh alweer een nieuwe jas, ja zeker je kent me toch haha. Ik had echt een lekker warme jas nodig voor de wandelingen met Damon en voor straks als het nog wel echt mag gaan vriezen! En dus ging ik op zoek naar een sportieve jas die je ook voor bijvoorbeeld snowboarden kan gebruiken. Vroeger heb ik ook zo’n jas gehad en die was echt super chill en warm dus vandaar.

En ja ik slaagde met dit exemplaar van twintip! Een mooie donker groene kleur hij heeft teddy aan de binnen kant en hij zit perfect en is super warm. Finally echt een fijne jas voor de wandelingen en de hele koude dagen! Hij is nou niet wat je noemt high fashion of iets maar hij is wel super sportief en anders dan anders wat hem wel heel erg passend maakt bij mijn stijltje!

Nou genoeg over de jas 😛 De rest van de outfit is ook lekker sportief! Een fijne chill sweater aangezien het een echte chill dag was toen ik deze look aan had! daaronder een legging  met stiekem daaronder nog een termo legging haha. En natuurlijk rocken op men K-Swissies!  En dan nog even hier onder een behind the scene foto haha 😛 Annemeijke het vriendinnetje van mijn jongste schoonbroer nam deze foto’s en ja die klikt maar door hoor wat heb ik gelachen bij het uitkiezen van de foto’s dus ik moest deze toch echt wel even erbij doen haha altijd lachen met deze chick ;)!

Outfit, sporty coat, Sneakers, Twintip, H&M, 1310bynora, Annora klappe, style,

Wat vinden jullie van de outfit? Ennuh bijna weekend yeey!

Fijne dag allemaal XX Annora