Outfit | Mijn favoriete plek.

Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots,

Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots, Outfit, Personal style, 1310bynora, Favorite, Buckle boots,

Wearing | Cardigan: The sting / Shirt & Jeans: H&M / Shoes: River island / Bag: Gianni chiarini* 

Op mijn favoriete plek een outfit schieten <3 Voor mij het mooiste plekje op aarde!

Waar we mijn papa herdenken en waar ik afgelopen maand JA zei tegen mijn mooie man! Zulke mooie herinneringen hier.  Het weekend was het alweer 2 jaar geleden dat mijn papa overleed. Wat zijn het dan soms rare dagen als zo’n moment dichterbij komt. Je gaat er toch stil bij staan, elke dag is dat gemis er en het verdriet en dan helemaal op zo’n dag komt het je weer heel dichtbij.

Dit mag en dit is normaal denk ik, als je zoveel van iemand houd gaat het gemis nooit weg. Het krijgt wel een plekje, je leert er mee omgaan. Maar toch denk ik nog altijd kon ik hem nog maar even vast houden, een knuffel geven en even praten. Helaas kan dit niet meer, het is zoals het is, denk ik dan! We moeten gewoon door en positief blijven, voor ons zelf en voor papa omdat hij dat zo graag wou 🙂

En dus wou ik graag even mijn foto’s hier maken op die speciale dag. Met een glimlach voor de camera voor papa! En dit was niet zo moeilijk met een toe kijkende moeder die als zegt wel lachen :p en mijn lieve man achter de camera haha!

Wat vinden jullie van deze look?

XX Annora

Items gemarkeerd met een * Heb ik gekregen.

 

  • Tjitske

    Prachtig deze foto s op deze plek Annora, wat een leuke outfit mooi vest hoor lekker warm, de tas top ja eigenlijk alles, top item.

  • Annabel

    Mooi Annora ja wat een mooie omgeving om plaatjes te schieten door je lieve Edwin wat zal Jan trots op je geweest zijn!!! Je outfit is ook prachtig vooral het Jack heerlijk warm en zo gezellig zie je er uit. Een prettige week.