Outfit | Big teddy & new watch

Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse, Outfit, H&M teddy coat, Style, sporty, 1310bynora, converse,

Wearing | Teddy coat: H&M trend / Knit: Vero moda / Legging: H&M / Scarf: HEMA / Sneakers: Converse / Watch: Olivia burton* /

Helemaal ingepakt in mijn Big teddy! Lekker warm hoor met het koude weer van deze week.
Eindelijk is het echt koud in Nederland, nu afwachten hoelang dit zou gaan duren. En ja als het koud is pak je een dikke jas een sjaal en pak je je helemaal in wanneer je gaat wandelen haha. De handschoenen ontbreken maar die waren even uit voor de foto’s haha!

Olivia burton, watch, jewelry, Olivia burton, watch, jewelry,

Ik draag ook een nieuw horloge die ik van Olivia burton uit mocht kiezen. De keuze was snel gemaakt want ik dacht direct, hij moet leuk zijn voor de zomer! Ze verkopen hele minimalistische modellen maar ook modellen met bijvoorbeeld een bloem of vlinder op de wijzerplaat. Daarnaast hebben ze verschillende bandjes dus genoeg om uit te kiezen en ik denk voor elke smaak wel iets!

Ik hou van blauw en dat maakte het voor mij duidelijk dat ik een blauw bandje wou het klokje wou ik ook niet te groot en dus ging ik voor dit model! Hij is ontzettend mooi en zit heerlijk.

Het bandje is van leer en het klokje van stainless steel, hij kan niet onderwater maar wel tegen spatjes enzo wat verder prima is!

Wat vinden jullie van deze look en van mijn nieuwe horloge!?
XX Annora!

Items gemarkeerd met * Heb ik gekregen. 

  • Tjitske

    Prachtig de teddy staat erg mooi en top dat hij lekker warm is. Wat een mooi horloge, de kleur van het bandje mooi hoor.jij hebt al een ruime keuze aan horloges , echt leuk om zo nu en dan een ander om te toen.

  • Annabel

    Wat een prachtig horloge en ook praktisch want je kunt wisselen van bandje bij de outfit die je wilt dragen!! Super!!! Maar wat heerlijk dat je je kunt verstoppen in de lekkere dikke teddyjas machtig je ziet er weer zo leuk uit ook de rode sneakers top,toppie!!!

  • This Olivia Burton watch is so beautiful! Love your pink sneakers and your coat, it’s such a lovely cozy winter outfit.

    astylishlovestory.blogspot.com