Outfit | Afternoon Sunshine

Sneakerchick, 1310bynora, outfit, style, Afternoon sunshine

Look, style, 1310bynora, outfit, Sporty outfit, style, sneakers, twintip, 1310bynora, Afternoon sunshine Outfit, style, black leggings, blue sweater, Outfit, look, style, girl, blonde, 1310bynora Your turn sneakers, twintip leggings, H&M shirt, Outfit, girl, sporty, style, 1310bynora 1310bynora, sunshine, look, style, Portrait, style, 1310bynora, sunshine, details, look, style, scarf, sneakers, 1310bynora, outfit, sporty, cool, Blue shirt, grey scarf, outfit, look

Wearing | Shirt: H&M men / Leggings: Twintip / Scarf: Lovelywholesale / Sneakers: Your turn / 

Afternoon sunshine, het geeft een bepaald sfeertje die zon zo later op de middag! Ik hou er wel van net even wat anders! Een sportieve outfit gecombineerd met men nieuwe sneakers van Your turn! En jawel hoor deze heeft mijn vriend *verloofde* ook! Dus helemaal matching met onze schoenen liepen we daar ;). Check instagram ook want die foto van ons beide voeten staat daarop haha!

Verder lekker comfy maar toch ook stoer en fashion! En vooral niet onbelangrijk lekker in de zon 🙂 Wat vind jij van deze look?

Een fijne dag! XX Annora

 • Tjitske

  Prachtige foto s en outfit, zo mooi staat jou alles mooie sjaal ook en niet te vergeten de schoenen top.

 • Vanessa

  Wat een mooie foto’s met die zon! Superleuk dat jij en je *verloofde* dezelfde sneakers hebben :p X

 • Manon Boerakker

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt en je outfit is ook helemaal super

 • Annabel

  Wat staat zwart je toch mooi vooral met je blonde haar en dan de sneakers geweldig in een woord prachtig. Wat ook weer een leuke lokatie waar de foto,s gemaakt zijn. Fantastisch Edwin ook een compliment voor jou om van je verloofde deze foto,s te maken. Een prettige dag morgen!!!

  • Dankjewel hoor 🙂 Wat een lieve comment 🙂