Outfit | Afternoon Sunshine

Sneakerchick, 1310bynora, outfit, style, Afternoon sunshine

Look, style, 1310bynora, outfit, Sporty outfit, style, sneakers, twintip, 1310bynora, Afternoon sunshine Outfit, style, black leggings, blue sweater, Outfit, look, style, girl, blonde, 1310bynora Your turn sneakers, twintip leggings, H&M shirt, Outfit, girl, sporty, style, 1310bynora 1310bynora, sunshine, look, style, Portrait, style, 1310bynora, sunshine, details, look, style, scarf, sneakers, 1310bynora, outfit, sporty, cool, Blue shirt, grey scarf, outfit, look

Wearing | Shirt: H&M men / Leggings: Twintip / Scarf: Lovelywholesale / Sneakers: Your turn / 

Afternoon sunshine, het geeft een bepaald sfeertje die zon zo later op de middag! Ik hou er wel van net even wat anders! Een sportieve outfit gecombineerd met men nieuwe sneakers van Your turn! En jawel hoor deze heeft mijn vriend *verloofde* ook! Dus helemaal matching met onze schoenen liepen we daar ;). Check instagram ook want die foto van ons beide voeten staat daarop haha!

Verder lekker comfy maar toch ook stoer en fashion! En vooral niet onbelangrijk lekker in de zon 🙂 Wat vind jij van deze look?

Een fijne dag! XX Annora