New | White vans

Vans, White Vans, New, Style, 1310bynora

Vans, White Vans, New, Style, 1310bynora Vans, White Vans, New, Style, 1310bynora Vans, White Vans, New, Style, 1310bynora Vans, White Vans, New, Style, 1310bynora

Ohh yess finally een paar nieuwe vans! Wat heb ik lang getwijfeld, welke kleur welk model welke maat zelfs pff haha alsof ik nog geen sneakers genoeg heb maar ja. Die heb ik inderdaad nooit genoeg dus ;)!

Uiteindelijk zijn dit mijn nieuwe vans geworden! Helemaal witte met kleine leren details :).
Ze lopen zoals ik gewend ben van mijn andere vans super fijn!

Ja ze zijn denk ik wel snel niet meer zo wit als hier maar ja daar kan ik vast wel mee leven haha. Ik heb ze wel even ingespoten met zo’n spray wat regen en vuil weerkaatst dus hopelijk helpt dat een beetje haha!

Wat vind jij van deze witte beauty’s? Helemaal klaar voor de zomer toch! Nu het warme weer nog 🙂

Fijne dag allemaal! XX Annora