Inspiration | Sporty spice

Sport, Outfit, sporty spice, look, inspiration

Het nieuwe jaar is begonnen en zo ook de voornemens! 1 daarvan zien we toch elk jaar voorbij komen en dat is natuurlijk naar de sportschool gaan, meer bewegen en sportief het jaar door.
En juist daarom vandaag 2 inspiratie looks voor in de sportschool! Kijk je mee?

Allereerst zie je natuurlijk veel leggings in de sportschool, het merk Adidas is eentje die mij hierin ontzettend aanspreekt. Ik nam een kijkje tussen de sport broeken en zag ze veel voorbij komen! Vandaar dat je in beide outfits Adidas ziet. Een bekend merk die ook nog een fashionable is!

Sport, Outfit, sporty spice, look, inspiration

Daarbij hoort natuurlijk een shirt een trui en een tas! Dit ook weer perfect op elkaar afgestemd. De bovenste look is echt als een set met de leuke print! De lange trui is echt mijn favoriet van deze looks! Die zou ik ook zo aantrekken op een gewone dag haha! De onderste look is wat meer random bij elkaar afgestemd kwa merk en kwa kleur ging ik voor de zwart witte look met een leuk grijs vest!

Sport, Outfit, sporty spice, look, inspiration

En natuurlijk kan een tas niet ontbreken, daarom 2 x een rugzak makkelijk en snel! Neem je nou echt douche spullen mee dan zou ik voor de grotere variant gaan. Douche je lekker thuis? dan kan je de kleine mee nemen!

En natuurlijk last but not least een goeie sportieve sneaker eronder! Eentje die goed bij de combinatie past! Mijn voorkeur gaat vaak naar zwart of juist naar wit. Maar ook hierin kan je all out gaan want sportschoenen zijn tegenwoordig helemaal een trend en je vindt ze in ontzettend veel verschillende soorten! Je kunt hier een kijkje nemen tussen de sportschoenen! Of op de Sport pagina van OTTO.nl!

Helemaal ready to go dus! En nu ben ik best wel benieuwd welke outfit jou voorkeur heeft!
Fijne dag allemaal! XX Annora