Give away | EOS Delicate petals set!

Give away, Eos delicate petals, set, Beauty,

Over EOS en de producten heb ik jullie al vaker wat laten weten! Zo schreef ik al eerder een review over de hand cream lippen balsem en body lotion hier!
De producten zijn alle drie super fijn, zachte handen, zacht lichaam en zachte lippen! En ja het werkt ook nog echt goed! Ik ben al jaren fan van de lippen balsems maar sinds de hand creme en body lotion te krijgen is hier in NL ben ik daar ook een groot fan van! Super leuk dus dat ik jullie daar ook mee kan verassen!

EOS Giveaway, Set, Delicate petals, Beauty

En nu heb ik dan een setje toe gestuurd gekregen van 1 lijn! met een speciale editie erin! En ik kreeg ook een extra setje toegestuurd van Mooipr!

En deze kunnen jullie via mijn Instagram @1310bynora winnen!

Het enigste wat je hoeft te doen is mij volgen op Instagram en onder de post van de giveaway een comment achter laten! De give away is tot volgende week ( 20-1-2017 ) open en alleen voor in Nederland en België.
Heb je nou geen Instagram? Laat dan even een comment achter onder dit artikel en laat me weten hoe jij 1310bynora volgt!

De winnaar ontvangt na de 20ste een berichtje op Instagram of via mail!
Succes 😀 XX Annora