Etos Hand Soap review!

Etos hand soap, review, beauty, etosfriends

Handen wassen, we doen dit allemaal tig keer per dag dat frisse schone gevoel voor je handen, het is eigenlijk wel iets wat standaard in je ritueel zit! En dan kan een fijne zeep natuurlijk niet ontbreken op de wastafel, daarom hebben we het vandaag over de nieuwe Etos hand soap!

Via Etos en mooi PR kreeg ik weer een Etos friends goodie-box toegestuurd. Daarin zaten deze 3 verschillende Hand soaps zaten! Super leuk en ze kwamen precies op tijd want die van ons was op!
Ik ontving hier de varianten Cedar Wood & Rose mary, Lotus & Water lily en Sensitive silk.

Etos hand soap, review, beauty, etosfriends
Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk, zo ruikt de Cedar wood & rose mary, kruidig en cedar wood spreekt mij altijd aan in geuren het geeft een warme ondertoon! De lotus & Water lily ruikt lekker fris. En de sensitive silk ruikt verzorgend en is voor mijn gevoel ook net iets meer verzorgend dan de 2 andere varianten!

En daarbij het belangrijkste is dat je handen na een fijne wasbeurt zacht en schoon aanvoelen. Dit blijft ook wel even hangen dat gevoel van frisse handen. Daarbij schuimen ze fijn met het wassen en heb je aan 1 pompje zeep meer dan genoeg!

Etos hand soap, review, beauty, etosfriends

Alle drie vind ik ze echt heel fijn en ja ze worden hier vol op gebruikt, heerlijk!
En dan natuurlijk de prijs, die is ook nog een super prettig want voor een flacon met pompje van 300 ml betaal je €1,49.  Ja dat is echt een top prijs aangezien de flacon er ook nog eens super leuk en stylish uit ziet!

Wat vind jij van deze hand soaps? Ben je er zo nieuwsgierig naar geworden dat je ze zelf ook wel in gebruik wil nemen?

Etos hand soap, review, beauty, etosfriends

De producten in dit artikel zijn mij toegezonden.