New in | Shopped on Zalando!

Shopping, New, zalando, Miss guided, Twintip, Even & Odd, boots, Leggings, 1310bynora

Shopped on Zalando! Vandaag show ik jullie een paar van mijn nieuwe items! Zalando is 1 van mijn favorite online shop locaties en daar bestelde ik deze 3 nieuwe items!

Shopping, New, zalando, Miss guided, Twintip, Even & Odd, boots, Leggings, 1310bynora Shopping, New, zalando, Miss guided, Twintip, Even & Odd, boots, Leggings, 1310bynora

Aller eerst 2 nieuwe leggings. Die zijn altijd welkom!
Ik heb jullie wel vaker verteld dat door de pijn in mijn lichaam spijkerbroeken mij best wel pijn doen vooral bij de knieën.
Met dit koude weer is die pijn nog meer aanwezig en dan is een spijkerbroek of strakke broek met harde naden eigenlijk geen optie.

Leggings zijn gelukkig ook super tof en daarom kocht ik 2 nieuwe! Wel moet ik nu echt op zoek gaan naar wat langere shirts en truien want een legging zonder een lange top is geen optie vind ik zelf hihi!

De rode legging is van miss guided en vond ik zo leuk en uniek dat ik hem wel moest halen de veters onder in geven hem net wat meer dan gewoon een legging en de fit is ook heel prettig!
De zwarte legging is van Twintip echt een super leuk sportief merk, hierbij zitten 2 witte strepen op de zijkant en dat is ook een leuk detail en geeft het direct een sporty look!

Shopping, New, zalando, Miss guided, Twintip, Even & Odd, boots, Leggings, 1310bynora Shopping, New, zalando, Miss guided, Twintip, Even & Odd, boots, Leggings, 1310bynora

Dan deze boots! Ik zag ze en dacht ja die wil ik 😛 Het klittenband is fun en anders en leuke stoere laarsjes zijn altijd wel welkom!
Deze zijn goed met alles te combineren dus ja ben er best wel blij mee! Ohh en ze lopen ook nog eens lekker!  Ohh ja deze boots zijn van het merk Even & Odd!

Vind de items hier | Even & Odd Boots / Miss guided legging / Twintip legging / 

En dat zijn de nieuwe items! Wat vinden jullie ervan en heb je een favoriet?
Een fijne dag allemaal! XX Annora