Outfit | Teddy coat & flared pants

Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style,

Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style, Teddy coat, H&M trend, Flared pants, 1310bynora, Sneakerchick, Style,

Wearing | Teddy Coat: H&M Trend / Flared Pants: H&M / Trui: Frontrowshop* / Sneakers: Converse / Scarf: Zaful* /

Flared pants en men Teddy coat! Best wel een goeie combi zo! Volume boven en volume onder met de flares! Ik hou er wel van! Daarbij draag ik een printje. De trui is best wel oud maar nog steeds super leuk 🙂 En onder die flares zie je mijn afgetrapte all stars haha :p Die blijven altijd goed!

Ohh en ik heb zulke mooie nieuwe schoenen gekocht kan niet wachten om ze te laten zien! En nog zoveel meer nieuws trouwens om jullie te laten zien #christmass came early!! Ik had al allemaal foto’s gemaakt maar helaas zijn die allemaal mislukt dus there we go again haha. Hopelijk mislukt het niet weer natuurlijk :P!

En Oh yess het is vrijdag almost weekend!! Gaan jullie nog wat leuks doen van het weekend? Hier staat er van alles en nog wat op de planning!

Enneh wat vinden jullie van deze look? Laat ’t weten in de comments!
Happy Friday sweeties! XX Annora

Items gemarkeerd met een * zijn mij toegestuurd.