Outfit | Nasa Sweater

Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora

Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora Outfit, Style, Nasa sweater, Look, fashion blogger, 1310bynora

Wearing | Parka: Vero moda / Sweater: Primark / Leggings: H&M / Shoes: River Island / Scarf: Primark

Maybe a bit noobish maybe not 😉 Maar deze Nasa sweater vond ik zo leuk dat hij mee ging naar huis haha! Afgelopen vrijdag zijn we even wezen shoppen in Groningen eigenlijk voor de boyfriend maar deze trui en sjaal nam ik mee naar huis :P.

Vandaag ga ik samen met vriend naar het Kerst event van Etos! Het is al even geleden dat ik naar een event ging! Heb er super veel zin in dus en mijn vriend mag mee wat ook super leuk is en zo kunnen we in de auto die kant op gaan!

Wat vind jij van deze outfit? Fijne dag allemaal!
XX Annora