Outfit | Casual Christmas & Back on track!

Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield,

Casual Christmas! Dat is precies wat ik deed niet teveel poespas in de outfit en net even wat details waarmee ik toch een beetje kerst toevoegde aan mijn look! Vandaag laat ik jullie de look zien! En ohh i am back on track! Kijk je mee?

Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield, Outfit, Casual, christmas, black, pantalon, sneakers, brandfield,

Wearing | Jacket: Oudje / Shirt: Geisha* / Pantalon: Primark / Sneakers: Superga* / Tas: Brandfield* /

Een paar daagjes was het even wat stiller op de blog! Kerst, Visites en werk gingen even voor en daarnaast wou ik gewoon even rust en niets! Een hele lange tijd heb ik elke dag een artikel online gezet! Daar ben ik eigenlijk best wel trots op! Maar ook vind ik dat de druk er wel iets af mag.

Voor het nieuwe jaar heb ik besloten om de druk er dus iets van af te halen! Het hoeft niet persee elke dag als er soms een dag tussen zit is dat niet erg en uiteindelijk is het mijn eigen blog dus doe ik natuurlijk wat ik wil!

Dan nog eventjes over de look! De kerst was super vol met visites maar wel heel leuk! Dit is de look die ik op eerste kerst dag aan had. We gingen op verjaardag visite bij mijn vriend zijn pake en beppe!

Hebben jullie mooie kerst dagen gehad?

Veel liefs Annora!

Items gemarkeerd met een * heb ik gekregen!