Outfit | Black and white.

Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora,

Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora, Outfit, Black and white, style, fashionblogger, 1310bynora,

Wearing | Coat: Oudje / Blouse: Sammydress* / Legging: Zara / Boots: Even & Odd / Necklace: Star harvest jewelry* / Watch: Woodwatches* /

Black and white, yes basic maar zeker goed. Want met zwart wit zit je gewoon altijd goed! Deze look vond ik zelf wel super leuk! Ik draag een nieuwe legging die ik bij de Zara kocht in Leeuwarden. Daarbij mijn nieuwe zwarte boots van Even & Odd!

En dan dacht ik een blouse is wel leuk en dus voegde ik deze witte blouse er aan toe en ja toen kon de zwarte sjaal en jas niet uitblijven natuurlijk! Super fijne basics allemaal en super fijn om te dragen ook!

Wat vinden jullie van deze combo? XX Annora!

Items gemarkeerd met een * zijn mijn toegestuurd.