New K-Swiss sneakers!

K-swiss sneakers - heather hoke - grey - 1310bynora-

Als je me op instagram en facebook volgt heb je het wellicht al gezien! Ik ben ambassador voor K-swiss geworden! Van over de hele wereld werden er 50 mensen geselecteerd om dit te worden en ik hoor er bij! Super super leuk natuurlijk, mijn passie voor sneakers kennen jullie ondertussen wel dus dan is dit iets wat perfect bij me past! Kijk je mee?

K-swiss sneakers - heather hoke - grey - 1310bynora-K-swiss sneakers - heather hoke - grey - 1310bynora- K-swiss sneakers - heather hoke - grey - 1310bynora- K-swiss sneakers - heather hoke - grey - 1310bynora-

En na aanleiding daarvan haalde ik direct even een nieuw paar voor de collectie ;)! Daarbij ging ik voor deze grijze variant genoemd Hoke Heather.
Even twijfelde ik wel omdat de witte Belmont variant (Zie je onderaan in plaatje) ook zo leuk is met de zilveren details!

Maar ik ging toch voor even wat anders dan gewoon wit. Ze zijn trouwens ook super betaalbaar voor een prijs van 69,99 heb je een goeie stevige sneaker. in de zool zit memory foam en een klein kussentje bij de hak! Die zorgt ervoor dat ze onwijs fijn lopen.

Ben je nou nog niet zo bekend met K-Swiss dan heb ik hieronder nog een paar faves van mij in een collage! Die kun je op de website van K-Swiss zelf vinden of op andere webshops natuurlijk!

K-swiss sneakers - heather hoke - grey - 1310bynora-

Ja deze nieuwe beauty’s zullen jullie zeker vaak voorbij zien komen in outfits!
Wat vinden jullie er van? Fijn weekend allemaal!

XX Annora