Etos Friends Christmas Event!

Etosfriends, Christmas event, report, 1310bynora,

Vandaag neem ik jullie even mee terug naar afgelopen maandag! Want toen gingen men vriend en ik op weg naar Zaandam om het Etos friends Christmas event te bezoeken. Georganiseerd door  Etos en Mooi Pr!

Jullie weten dat ik al een tijdje een Etos friend ben en zo vond ik het toch wel even leuk om te gaan! In de trein is dat toch best wel een hele reis waar ik zelf helemaal uitgeput van zou raken dus vroeg ik of Edwin mee mocht! Hij ging mee en samen hebben we het event bezocht. Kijk je mee naar de foto’s?

Etosfriends, Christmas event, report, 1310bynora, Etosfriends, Christmas event, report, 1310bynora,

Je ziet veel verschillende foto’s en zo geef ik een beetje een indruk van de gezellige sfeer. Bij binnenkomst had je direct een super warm en gezellig gevoel! Er stonden natuurlijk overal producten van de Etos! Maar ook een schap met de Revolution make up producten, wat Exclusief bij Etos verkocht wordt!

Etosfriends, Christmas event, report, 1310bynora, Etosfriends, Christmas event, report, 1310bynora,

Het zag er super gezellig uit! Allereerst gaf Etos ons een preview voor het komend jaar en wat er nog bij gaat komen aan nieuwe producten! Verder stonden de nieuwste collecties uitgestald en kon je deze proberen, ruiken, fotograferen!
Natuurlijk waren er ook heerlijke hapjes en drankjes zoals je op de foto’s ziet!

Etosfriends, Christmas event, report, 1310bynora,

En dan last but not least mochten we ook nog een aantal cadeautjes uit kiezen om mee te nemen naar huis voor onder de boom! Ze werden super leuk ingepakt zoals je hier ziet!
Echt heel leuk geregeld en aangekleed door Mooipr en Etos! Ik wil ze daarvoor natuurlijk super bedanken :).

Een fijne Zaterdag allemaal En natuurlijk een fijne kerst avond! XX Annora!