Mijn nieuwe Gianni Chiarini tas van Duifhuizen tassen en koffers!

Duifhuizen tassen en koffers, Gianni Chiarini cross body bag, review, new in, 1310bynora

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas voor de kerst uitzoeken om deze voor jullie te reviewen! Dat deed ik natuurlijk met heel veel plezier, ik ben gegaan voor het Cross body model van Gianni Chiarini! Een leren tas in de kleur zwart met grijs en vandaag laat ik die aan jullie zien, kijk je mee?!

Op Duifhuizen tassen en koffers vind je ontzettend veel verschillende soorten tassen. Het was daarom nog even een hele zoektocht! Wel een hele leuke want ze hebben ontzettend veel aanbod.

Uiteindelijk nam ik een kijkje tussen de Party collectie, gericht op de kerst zou ik daar de perfecte tas moeten vinden! En zo doende deed ik dat ook. Het is een model die niet te groot is maar wel heel erg handzaam en je kunt er toch nog aardig wat in kwijt. En natuurlijk kan je hem prima voor everyday gebruiken!

Duifhuizen tassen en koffers, Gianni Chiarini cross body bag, review, new in, 1310bynora

Het pakketje kwam snel na bestelling binnen en ja het leven is altijd een feest zoals het leuke kaartje zegt! Ze hadden er speciaal wat op geschreven voor me en dat vind ik echt super leuk als je met een bedrijf samen werkt en ze net even nog wat extra aandacht aan je pakket besteden voordat het de deur uit gaat! Bedankt daarvoor Duifhuizen tassen en koffers!

Duifhuizen tassen en koffers, Gianni Chiarini cross body bag, review, new in, 1310bynora Duifhuizen tassen en koffers, Gianni Chiarini cross body bag, review, new in, 1310bynora

En dan doe je de dustbag open en zie je het mooie tasje! Mijn hart maakt dan toch even een klein sprongetje hoor! Hij is echt perfect, niet alleen voor de kerst maar ook voor andere dagen. Het feit dat hij cross body is vind ik fijn. Een goeie accessoire die bij veel verschillende outfits past en deze ook nog net iets meer laat shinen!

Duifhuizen tassen en koffers, Gianni Chiarini cross body bag, review, new in, 1310bynora Duifhuizen tassen en koffers, Gianni Chiarini cross body bag, review, new in, 1310bynora

De details in de tas zijn heel mooi verwerkt zo heb je de slangen print de lichte glans. Maar ook de schouderband die van metaal is en het tasje nog net iets vrouwelijker maakt. De afwerking is heel goed en mooi gedaan! Het enigste is dat je snel gebruik sporen ziet op het zwarte leer, dit vind ik zelf niet echt storend. Ja deze tas maakt je outfit echt compleet en geeft het een boost!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? En ben je nou nog op zoek naar een mooie tas dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op Duifhuizen tassen en koffers!

Fijne dag allemaal! XX Annora