Outfit | Add a bit of shine

Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat,

Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat, Outfit, Black and white, Shine, Superga sneakers, Teddy coat,

Wearing | Jas: The sting / Trui: Only / Leggings: H&M / Sneakers: Superga via Nelson schoenen* /

Shine! Daar zijn ze al, mijn nieuwe superga sneakers in een outfit! Lekker zwart wit en bam shine er onder met de sneakers. Ik vind deze look helemaal leuk en natuurlijk ook helemaal me.

De jas is een oldie van vorig jaar maar dit jaar ga ik hem zeker weer met plezier dragen! Plus ze zijn nu bijna het zelfde gewoon weer te koop dus het is all good 😉

Hebben jullie een goed weekend gehad? Hier wel! Wel een beetje moe en dat was ook de reden waarom er geen posts online kwamen dit weekend. Helemaal niet erg want nu ben ik er weer 😉 Gisteren hebben we lekker de formule 1 race gekeken en zaterdag heb ik gewerkt! Wat hebben jullie gedaan?

Een fijne maandag allemaal!
XX Annora