Outfit | Grey knit

Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora

Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora Outfit, Look, style, grey knit, 1310bynora

Wearing | Knit: Vero moda / Jeans: We fashion / Sneakers: Le coq sportif / Sjaal: HEMA / Horloge: Zinzi *

Grey knit! Deze hebben jullie nog niet gezien. Althans niet op de blog, wel op instagram want daar heb ik hem al even geshowed 🙂 Een nieuwe grijze trui / knit / sweater of hoe je het ook noemen wil! Super happy ben ik ermee! Een goeie lengte, mooi stevig gebreid en lekker warm natuurlijk.

Daarbij draag ik een broek die al wat ouder is maar nog steeds heel fijn en ik vind deze kleur gewoon super leuk. Samen met mijn zwarte sneakers en lichtblauwe sjaal was ik er weer helemaal klaar voor haha!

Wat vinden jullie van deze look?

Happy Day! XX Annora