Outfit | Forest days!

Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora.

Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora.Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora.Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora. Outfit, Style, Knit, sneakers, sporty, Forest, 1310bynora.

Wearing | Jas: Vero moda / Trui: H&M Oude collectie / Leggings: H&M / Sneakers: DC Shoes / Sjaal: Oud /

Lekker het bos in met vriendlief en de hond, Forest days noem ik ze! Heerlijk en super fijn! De foto’s die ik zelf daar nam zagen jullie in het artikel van zaterdag en dit zijn dan de foto’s die mijn lieve vriend van me nam!

De outfit combo is eentje die ik super graag draag! Een fijne grote warme trui gecombineerd met een legging en sneakers! Daarbij mijn parka en een warme sjaal! De trui is van vorig jaar maar die gaat dit jaar gewoon weer mee in mijn kast want echt hij is zo fijn en lekker warm!
Hebben jullie allemaal een goed weekend gehad? Hier was het een fijn weekend en ik heb er echt van genoten!

Wat vinden jullie van de outfit? Happy Monday allemaal!
XX Annora