Outfit | Cozy coat.

Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora

Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora Outfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynoraOutfit, personalstyle, cozy coat, sneakers, black leggings,1310bynora

Wearing | Jas: Sammydress* / Sweater: H&M / Leggings: Esprit* / Sneakers: Sevenbien* / Scarf: Jjayz /

Een nieuwe outfit met mijn zoals ik hem noem Cozy coat! Heel warm is die nou weer net niet maar vorige week was het ook niet super koud. Ik droeg er een sweater onder en een sjaal erbij en dan kan het prima zo! Samen met een zwarte legging en deze nog best wel nieuwe sneakers van Sevenbien!

De foto’s maakten we in Dokkum in dit plaatsje ben ik op gegroeid :p Best grappig dus haha! We zijn er nog vaak aangezien mijn moeder hier woont en we meestal boodschappen doen met mijn vriend zijn Beppe (oma) haha!
Nu op naar een nieuwe week met hopelijk wat beter weer dan de afgelopen week haha! #Rainallday 😛 Maar hey dan kun je wel dansen in de regen ;).

Wat vinden jullie van deze outfit?

XX Annora

Items gemarkeerd met een * heb ik gekregen.