Etos Friends unboxing!

Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com

Zoals jullie weten ben ik 1 van de Etos friends en krijg ik iedere maand een pakketje van ze toegestuurd met producten die ik dan weer met jullie kan delen! Het leek me leuk om ook een keer met jullie dit pakketje te unboxen en direct aan jullie te vertellen wat ik hier van vind! Kijk je mee?

Elke keer als het pakketje binnen komt zit alles in zo’n super leuk tasje! Daarom daarvan natuurlijk even een foto! Die tevens ook super handig is om dingetjes in op te bergen haha. Nou we nemen een kijkje naar de spulletjes die erin zitten!

Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com

De producten die je hier boven ziet |
/ CC Radiance cream / Shape & highlight kit / Lip scrub bubblegum / Lip primer /
We nemen ook eventjes een kijkje naar de producten apart, ik laat jullie kort weten wat ik er van vind!

Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com

CC Radiance cream – light €5,99

De laatste tijd heb ik net wat meer plekjes als anders op mijn gezicht. Hoe dit kan.. i don’t know (verlate pubertijd ofzo) wat ik wel weet is dat deze cream als geroepen komt aangezien ik liever niet een te oude foundation dan opdoe :P. Wat is het een mooie cream hij geeft een mooi glow met een medium dekking. Hij smeert prettig is niet heel dik maar ook zeker niet dun van structuur. De geur is fris en zeker niet storend. Ja een goeie match voor mij dus, ook voelt hij verzorgend op de huid aan! Heb je nu echt een hele lichte huid dan is hij denk ik net wat te donker voor je!

Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com

Shape & Highlight kit 001 €6,99

Weer zo’n mooie verpakking, dit heb ik al vaker gezegd maar ik denk echt dat etos het super goed doet met hun eigen merk de verpakkingen zijn mooi en luxe en geven je helemaal niet een budget gevoel! dit is natuurlijk een kit om te shapen! Een shaper, blush en highlighter in 1 pallet. Super fijn het pigment is prettig en brengt ook fijn aan! De kleuren vind ik ook mooi de blush is zacht en kun je goed op bouwen. Geen zin in 3 verschillende verpakkingen? Dan is dit zeker eentje om te proberen!

Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com

Lip Primer & Lip scrub Bubblegum beide €3,99

Hierbij had ik even zoiets van huh een lip primer, tot dat ik hem open maakte en het idee begon te snappen. Voor het aanbrengen van je lipstick breng je dit product aan, wat doet het? Het egaliseert je lippen waardoor je lipstick nog mooier naar voren komt! Een aantal jaar geleden was dit echt een grote trend op youtube!
Wat vind ik ervan? Nou eigenlijk is dit een niet zo product voor mij. Het maakt men lippen best wel droog en de kleur is toch best wel donker. Je moet het daarom ook heel voorzichtig aanbrengen! Daarbij zie ik niet veel verschil in de kleur van lipstick helaas.

De lipscrub daar in tegen is helemaal mijn ding! Want velletjes zijn bij mij elke dag aanwezig. En daarbij heb ik ook nog een tik wat lippenbijten heet. Soms heb ik het niet eens door haha. En daarom komt deze goed van pas. Je moet wel even goed scrubben maar dan heb je zeker resultaat! Een aanrader dus 🙂

Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com Etos friends unboxing, review, beauty by 1310bynora.com

Je vind al deze producten in de Etos winkel!
En wat vinden jullie van deze producten en de unboxing op deze manier?
XX Annora

Deze producten zijn mij toegestuurd