Etos Bodymist Sparkling nights

Etos body mist sparkling nights review,

Met de kerst op komst heeft Etos de Bodymist Sparkling nights gelanceerd. Hier in vind je een aantal nieuwe Body mists, 1 parfum en een limited edition body shimmer! Een goed cadeau om onder de boom te leggen of natuurlijk voor de pakjes avond van sint die er eerst aankomt! Ik mocht 2 Body mists ontvangen en hier kijken we vandaag naar!

Etos body mist sparkling nights review,

De verpakking van deze Bodymists zijn leuk simpel maar wel mooi! Het gehele flacon is van plastic en bevat 150ML.
Hier kun je wel even mee vooruit! Er zijn 5 nieuwe body mists uitgebracht met de namen, Sapphire Sky,
Forever Love, Evening Kiss, Dreamy Garden en Mystic Night. Daarnaast is er ook nog een nieuwe parfum gelanceerd genaamd Mystic night en de limited edition Evening Kiss Body Shimmer.

Etos body mist sparkling nights review,

Ik mocht de Mystic night en Sapphire sky ontvangen en dat was een goeie match! Precies 2 geuren waar ik van hou.
2 Warme geuren met een zoete maar ook nog frisse kant. Ze ruiken heerlijk en voor een body mist ruiken ze echt heel lang! Ik gebruik ze graag wanneer ik gewoon thuis ben of om even op te frissen door de dag heen. Het is niet zo zwaar als parfum maar geeft wel net even een lekkere geur af!

Sapphire sky
Een lichte bodymist, die een verkwikkende mix van citrusvruchten, bamboe en musk bevat. Deze geur is echt lekker fris en zodra die wat langer zit wordt hij wat warmer. Een perfecte geur om in de ochtend op te doen! Je vind de Sapphire sky al in de Etos Winkels. Prijs €5,99.

Mystic night
De wat zwaardere geur van de 2. Dit is een bloemige geur van roos, aangevuld met roze peper, sandelhout en kruidig patchoeli. Door de roze peper krijg je dat frisse gevoel dat je weer helemaal wakker bent en de patchoeli en roos zorgen voor de sensuele kant van deze bodymist. De Mystic night body mist €5,99 komt samen met de Mystic night parfum €9,99 vanaf 21 November in de Etos winkels vinden. Jup ik ben benieuwd naar de parfum en ga die dan ook zeker halen om dit als combo te dragen! De limited edition Evening kiss Body shimmer zal verkrijgbaar zijn vanaf 5 december voor €6,99!

Etos body mist sparkling nights review,

Tip van Etos ” Spray een beetje Etos Body mist in de droogtrommel en je was ruikt naderhand heerlijk naar een van deze sprankelende geuren “

Ben je nieuwsgierig geworden? En welke lijkt jou fijn?
Fijne dag allemaal! XX Annora

Deze producten zijn mij toegestuurd.