What to wear | Zwarte skinny jeans.

What to wear, Skinny jeans. look, style, inspiratie outfit

 

Zwarte skinny jeans in een combinatie waarvan je zal denken .. Uh is dit Annora wel? Ja ik ben nog steed de gene die deze heeft gemaakt haha! Eigenlijk zie je mij nooit in dit soort outfits. Dat wil niet zeggen dat ik er niet van hou want stiekem vind ik zulke looks prachtig en zit ik soms net iets te vast in mijn eigen comfort zone.

Wel ben ik iemand die zegt stap eens uit die comfort zone en probeer. Dus dat is wel een klein doel van mij!
Zwarte skinny jeans daar in tegen zijn altijd goed. Maakt niet uit hoe maar met een skinny jeans zit je prima.
En hoe je hem kan dragen, tja die combinaties blijven eindeloos doorgaan!

Wat vinden jullie van deze combinatie? En zou jij zoiets aantrekken?
Happy Friday! XX Annora