Throwback | Even terug naar 2014!

outfit-layers-large-1

outfit-layers-large-5 outfit-striped-in-heels-5-large outfit-striped-in-heels-2-large outfit-layers-large-3 outfit-striped-in-heels-8-large

De volledige artikels vind je hier | Layers / Striped in heels.

Even een throwback naar 2 looks uit oktober 2014!
Soms is het toch best gek om terug te kijken zo.
De ene dag denk ik van nee ik ben echt veranderd en soms denk ik van niet.
Maar in deze looks denk ik van ja wel een beetje veranderd! Maar daarom niet minder leuk!
Ook droeg ik gewoon ff men hakken in 1 van de looks *die zijn inmiddels verkocht* :P.
Maar ik wil wel graag een paar nieuwe schoenen met hakken!

Ook was dit in oktober, mijn vader was toen nog bij ons. De look met de laagjes en het carfield shirt vond hij geweldig. Dat vergeet ik nooit weer. Toen de outfit online stond stuurde hij mij een berichtje dat ie hem zo leuk vind. Daarom alleen al vind ik het de moeite waard om hem nog eens te delen :)! 1 met een waarde en eentje waar ik met een glimlach maar kijk :D!

Een fijne Zondag allemaal! Ennuh wat vind jij van deze terugblik?
XX Annora