Outfit | Teddy is here.

Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora

Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora Outfit, Teddy coat, H&M trend, Sneakers, Liebeskind berlin, 1310bynora

Wearing | Coat: H&M trend / Shirt en jeans : H&M / Sneakers: Reebok* / Tas: Liebeskind berlin

En zoals ik al zei gisteren een outfit volgt snel! En ja hoor Teddy is hier.
In deze jas wil ik wel weg kruipen en wonen. Ik voel me net een kleine teddy beer. Alleen ben ik niet echt klein maar je snapt het 😉
Gecombineerd met een shirt en jeans van H&M ben ik helemaal voor H&M vandaag haha!
Jup ik hou van die winkel hij blijft zo leuk en het online bestellen is net iets te aantrekkelijk 😛

Wat vinden jullie van deze look ? Een fijn weekend allemaal!
XX Annora

Items gemarkeerd met * heb ik gekregen