Outfit | Parka and stars.

Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look,

Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look, Outfit, parka, style, 1310bynora, casual look,

Wearing | Coat: Only / Shirt: Geisha via Smitmode.nl* / Jeans: Only* / Sneakers: Le qoc sportif / Scarf: Primark.

Een nieuwe week een nieuwe outfit! Het is wat kouder geworden en dus kunnen de warme jassen aan!
Deze parka kocht ik een tijdje terug in de sale met het oog op de winter tijd! En daarbij draag ik mijn nieuwe trui van geisha die ik jullie eerder al even liet zien! Lekker een outfit om te wandelen in het bos en daar dan ook even foto’s te maken!
Volgende keer trek ik alleen wel een zwart hempje aan onder mijn nieuwe trui ik vind dat witte er onder toch niet zo mooi en flatterend is het ook niet zo 😛 .

Wat vinden jullie van deze combo?
Happy day! XX Annora

Items gemarkeerd met een * Zijn mij toegezonden.