Outfit | Boxy sweater

Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora

Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora Boxy sweater, Sporty outfit, Look, style, 1310bynora

Wat ik draag | Trui: Oudje van yesstyle/ Leggings: H&M / Sneakers: Converse / Sjaal: Oud / Horloge: Woodwatches

Een Boxy sweater, dit is echt een oudje maar wat blijft die eigenlijk leuk! En ook mooi trouwens want hij is echt vaak gewassen en is gewoon nog steeds super netjes! De laatste tijd valt het misschien op dat ik veel leggings draag op de foto’s.

Althans dit valt mij wel op in het dagelijks leven haha. Het is namelijk niet omdat ik alleen maar leggings wil dragen. Maar eigenlijk ook door de pijn in mijn knieën, met een jeans begint na een paar uur alles pijn te doen dan voel je de naden van een spijkerbroek alsof het hard plastic is. En ja dat is gewoon niet zo prettig dus kies ik liever voor iets met meer stretch of een zachtere stof. Comfort is altijd al prettig, maar op het moment dus ook zeker een must voor mij. Nou moet ik zeggen dat ik gek ben op sporty looks en leggings dus geen probleem hoor!

Ohh en nog een nieuwtje gisteren heb ik een nieuwe jas besteld 😛 Dat moest ik echt even kwijt want oohhh sinds ik hem zag wou ik hem graag hebben en dan eindelijk was deze online te krijgen en kon ik hem gaan bestellen! Whoop kan niet wachten tot dat ie binnen is, en ik hem kan laten zien of course!

Wat vinden jullie van deze outfit? Een fijn weekend allemaal!
XX Annora