Outfit | Blue shirt and a hint of leopard.

Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look,

outfit-blue-shirt-and-a-hint-of-leopard-4 Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look,

Wearing | Shirt (Here) & Scarf (Here): Zaful* / Jeans: H&M / Sneakers: Vans

Yess Donderdag voelde het dan echt even als herfst, het waaide behoorlijk geen zon maar ook geen regen en de blaadjes hoorde je knarsen op de grond. Ohja en eikels vallen onder het lopen telkens naar beneden haha! Hier bij de ingang is het nog helemaal groen, ben benieuwd hoe het eruit ziet als we een paar weekjes verder zijn. Want ja die verandering in de natuur vind ik altijd prachtig om te zien, hou jij hier ook zo van?

Oke even over de outfit! Die eigenlijk pretty casual is maar toch ook wel weer leuk *vind ik dan:P*.
Ik draag het nieuwe shirt samen met de sjaal die ik jullie gisteren liet zien in deze zaful review! En daarbij men grijze jeans en ja deze is echt al heel oud maar blijft een groot favoriet, er zal een dag komen dat hij zo gaar is dat ie gewoon weg moet, i know haha! En nog even wat leopard aan de voeten!
Wat vinden jullie van de look? En een fijn weekend allemaal!

Yess Thursday was a day that showed the fall weather, the wind blows no sunshine no rain and you heard the leaves falling on the street. And ohh those acorns falling everywhere out of the trees haha!
Here at the intrance from the forest it’s still pretty much green, i am curious how it looks in a few weeks. I love the transition in to fall the most because of the color change in the nature. do you also love that?

And now about the look! Pretty casual to be honest but i like it! I am wearing my new shirt and scarf i already showed you yesterday in my Zaful review! And with that my grey old jeans i know one they these will be to old to be worn but until then i will enjoy wearing these jeans like owyes! And some leopard on my feet to!
What do you think about this look? Happy weekend everyone!

XX Annora

Items marked with * Been sent to me.

  • Tjitske

    Wat mooi staat dat mooi, de sjaal wauw. Het shirt staat prachtig, heel mooi deze combi. Mooie kleuren blauw mijn smaak.

  • Annabel

    Ik vind het shirt en sjaal machtig prachtige kleuren en de zijn ook perfect. Alles is weer zo mooi. Een fijn weekend jullie viertjes. Lief Theo en Anneke. Dikke tut.

  • Vanessa

    Wauw, wat een mooie foto’s! Mooie kleurencombinatie met dat blauw, grijs en roze X