Even een update!

Update, persoonlijk, 1310bynora, Annora Klappe

Heey Lieve lezers!

Ik dacht bij mezelf het is wel eens even tijd om jullie een update te geven!
Over 1310bynora, maar ook over mij.

Hoe gaat het met 1310bynora?

Goed!De site loopt eigenlijk nog steeds goed en ik ben geïnspireerd om hier nog harden aan te gaan werken! Daarom gaat er wel wat veranderen en wellicht hadden jullie dit al door want de afgelopen 2 artikels heb ik alleen in het Nederlands geschreven. Mijn kijkers komen meer uit Nederland en België en daarom heb ik dan na heel lang twijfelen besloten om gewoon lekker in het Nederlands te gaan bloggen.
Waarom twijfel? Soms is het moeilijk te beslissen, ik wou graag alleen in het Nederlands gaan schrijven maar ook heb ik zo nu en dan wel Engelse kijkers. Uiteindelijk gaat het erom dat ik plezier heb in het bloggen en lekker van mij af kan schrijven in artikels en dat doe ik tegenwoordig het liefst in het Nederlands. Iets persoonlijker en gewoon even een nieuw hoofdstuk!
Wel hou ik een translate button op mijn blog zodat Buitenlandse kijkers gewoon mijn blog kunnen lezen!

En het content? Dat blijft natuurlijk Fashion wel wordt daarnaast beauty en lifestyle ook wat belangrijker voor mij en ja eigenlijk schrijf ik over van alles en nog wat dus daarin zou niet veel veranderen! De outfits zijn natuurlijk nog steeds het hoofd subject van 1310bynora waarin ik jullie probeer te inspireren met mijn dagelijkse looks!

En hoe is het met mij?

Eigenlijk ook wel goed, wel moe nu ik naast het bloggen ook werk.
Sinds juni heb ik er een baantje bij waar ik ontzettend blij mee ben! Wel is het wennen om dingen te verdelen.
Na het werk heb je nog je blog en natuurlijk het huishouden en de dieren waarvoor gezorgd moet worden! Soms voel ik me dan best wel moe en heb ik veel pijn door de dag heen. Gelukkig red ik het altijd en kan ik doorgaan met wat ik doe! Een dagje even rust nemen of wat vaker even slapen doet heel goed.
Maar vooral belangrijk is natuurlijk het positief blijven en goed naar je lichaam luisteren!
Gelukkig is men lieve vriend er om mij altijd te helpen, daar ben ik ontzettend blij mee.
En wist je dat we aanstaande donderdag 13-10 al 9 jaar bij elkaar zijn WOW haha!

Nouja dat was het eigenlijk wel haha.
Gewoon even een persoonlijke note van mij!

En dan nog even een vraag!
Wat zouden jullie graag zien op 1310bynora?
Laat het zeker even achter in de comments 🙂
En hoe gaat het met jou?

Een fijn weekend allemaal! XX Annora

Dear followers,
Today i am posting this personal note to you my followers! Just to tell you how it’s going with 1310bynora and with me. I am also chancing some things on 1310bynora, From now on i will write my Blogposts only in Dutch. This means no translating underneath, but to read the blog in English you can Translate the whole blog in the sidebar.
So the only thing you have to do is push the translate button and there you go and the site will be in English!
Hope you have a lovely weekend! XX Annora