Clinique Difference maker

Difference maker de nieuwe campagne van Clinique! En zoals ze zeggen Door één product te veranderen in een beauty routine kan er al een positieve verandering in de huidconditie zijn en dat geeft weer meer zelfvertrouwen.

clinique-difference-maker-1

In de campagne zelf zie je een aantal power vrouwen die hun verhaal vertellen en natuurlijk enorm inspireren in hoe zei een verschil willen maken! Die beelden kun je hier vinden! Vooral Victoria Pandleton inspireerd mij!

Mijn verhaal kennen jullie ondertussen wel een beetje. En dat is ook precies wat mijn difference maker is. In grote lijnen gezegd, zeg ik Altijd positief blijven en daarmee hoop ik dan zelf weer mensen te inspireren!
Naar aanleiding van deze campagne kreeg ik dit super leuke pakketje opgestuurd met zelfs mijn eigen foto op een kaartje! Super leuk!

clinique-difference-maker-6

In het pakket zit een 3 stappen plan intro kit, bijpassend bij mijn huid type nummer 2 een droge gecombineerde huid.
De kit bevat een Liquid Facial Soap Mild (50ml), Clarifying Lotion 2 (100ml), De NIEUWE Dramatically Different Moisturizing Lotion + (30ml)
We gaan even naar de producten kijken!

clinique-difference-maker-Beginnend bij de Liquid facial soap mild.

Beginnend bij de Liquid facial soap mild.
Wat is dit een fijne zachte gezichtsreiniger hij doet goed zijn werk alleen is het voor oog make up niet ideaal hiervoor heb je toch nog even een ander product nodig. Deze soap doet wel degelijk goed voor mij ik merk dat mijn huid er zacht door voelt en echt goed schoon wordt. Je hebt maar een heel klein beetje nodig! Dus met deze intro kit kun je ook wel even vooruit!

clinique-difference-maker- Clarifying lotion 2

Daarna gebruik je de Clarifying lotion 2, en die is echt super fris! Het geeft je gezicht echt een wake up call. Het voelt een koud en even prikkelend aan maar wel heel prettig! Dit product kan je niet rondom de ogen gebruiken dat is dan weer net wat jammer! Wel ben ik hier echt fan van geworden, dat heerlijke frisse gevoel vind ik prettig en ik zou dit dan ook iedereen aanraden! Dit product is wel iets sneller op dan de andere 2 denk ik zelf.

clinique-difference-maker-Dramatically different moisturizing lotion

En dan de Dramatically different moisturizing lotion. Die je aanbrengt naar de clarifying lotion.
Eigenlijk een hele vloeibare dag creme want de substantie is dun. Wat hem wel prettig maakt om aan te brengen.
Het duurt even voordat het helemaal is ingetrokken maar dat is niet heel storend. Deze vind ik niet speciaal maar wel prettig om te gebruiken! Plus het feit dat hij ook een perfecte basis creëert om mijn make up op aan te brengen op 1 of andere manier blijft mijn make up veel langer zitten sinds ik deze routine doe!

De producten ben ik gaan gebruiken, en ja eigenlijk heeft Clinique wel gelijk 1 product kan al een heel groot verschil maken en hier is het dan een 3 stappen plan maar als ik 1 product mocht kiezen dan werd het toch echt die clarifying lotion zo fijn is die!.

clinique-difference-maker-2

En eigenlijk is dit in het leven ook zo 1 ding kan een ontzettend groot verschil maken. Bij mij is dat dus positiviteit Of een Lach. Nu ben ik wel benieuwd How do you make a difference?

De Clinique intro kit kun je voor verschillende huidtypes vinden op www.clinique.nl, als je hier naar 3 stappen gaat en dan kiest voor huiddiagnose kom je er achter welk huidtype jij hebt!

Deze producten zijn mij toegestuurd