Review | EOS Hand&body lotion.

EOS Hand&Body lotion review, beauty, by 1310bynora.com

Al eerder liet ik jullie de EOS lipbalms zien maar ook EOS zorgt voor een zijde zachte huid met hun EOS Hand&body lotion! Vandaag laat ik jullie weten wat ik van deze 2 producten vind !

I already showed you some of the EOS lipbalms but EOS also takes care for a super soft skin with their EOS Hand &Body lotion! Today i am reviewing these 2 products for you!

EOS Hand&Body lotion review, beauty, by 1310bynora.com EOS Hand&Body lotion review, beauty, by 1310bynora.com

EOS Handlotion Fresh flowers €4,99.

Wat is de verpakking van deze lotion super cute en mooi! De geur van de lotion is echt heerlijk en de lotion zelf is dun maar niet te dun. Echt als een lotion!
De handlotion trekt super snel in en je houdt geen vette handen over wat een grote plus is. Het maakt je handen zacht en de geur blijft zeker nog even hangen als je je handen ingesmeerd hebt. Een heerlijk product voor een fijne prijs! En de geur die zou je echt even moeten ruiken hij is zo lekker fris en bloemig!

I love the cute packaging it’s just pretty and handy! The scent from the hand lotion is pretty nice, the structure is good not to thing not to thick like the perfect lotion! It absorbs quick after applying and leaves no greasy feeling at all! The scent really stays there for a little while after applying to so that’s great since it’s so fresh and flowery! A good handlotion for a good price and yeah you definitely should have a smell :P!

EOS Hand&Body lotion review, beauty, by 1310bynora.com EOS Hand&Body lotion review, beauty, by 1310bynora.com EOS Hand&Body lotion review, beauty, by 1310bynora.com

EOS Body lotion Delicate petals €7,90 (200ml) €12,99 (350ml)

Wat is deze verpakking ook leuk he? Dat doet EOS toch best goed het is net even anders dan anders en het pompje in deze fles is super makkelijk en hygiënisch. De body lotion ruikt zacht bloemig de geur blijft ook echt naar het smeren goed op je lichaam en dat vind ik persoonlijk heerlijk! De structuur van de lotion is als een stevige lotion. Hij smeert goed en makkelijk uit en trekt ook goed in. Dus ben jij gek op lotions die snel intrekken en waarvan de geur lang blijft hangen dan is dit zeker een aanrader. Hij verzorgt je benen goed en laat een mooie shine achter!

And also this packaging is pretty cute right?! EOS Is doing a good job with being a bit different with their products i absolutely love it! The pump in the bottle is great and hygienic. The structure from the lotion is a bit thicker then the hand lotion but it apply’s really good and leaves you with a pretty soft and shiny skin! Also this one absorbs so quickly i love that about these products! Are you a fan of lotions that absorbs quickly it’s a great recommendation! And of course it hydrates the way it should and leaves you with a shine!

Hebben jullie de verzorgings producten van EOS al geprobeerd? Of ben je er toch best wel benieuwd naar geworden?
De hand en Body lotion zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas en online op Douglas.nl

Did you already tried the Hand & Body lotion from EOS? Our are you pretty curious now?
You find them at the douglas in the netherlands and online on douglas.nl! And i believe in other country’s at the drugstores to!

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
These products been sent to me.