Outfit | White and oversized.

Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe

Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe

Wearing  | Oversized blouse: Sammydress* / Treggings: H&M / Sneakers: Lecoq sportif / Sunglasses:Old / Necklace: Starharvestjewelry* /

White and oversized, want dat is dit shirt zeker wel! Maar eigenlijk hou ik daar wel van lekker groot lang en super comfy haha. Dat woord comfy horen jullie wel vaak en chill waarschijnlijk ook :P.  De look combineerde ik dit keer met sneakers maar misschien is het ook leuk om deze een keertje te doen met cut out boots en dan een shiny strakke legging eronder! Ja die combo moet k ook maar eens proberen! Voor nu werd het deze en ja ik vind hem leuk en wat vinden jullie ervan?

White and oversized, for sure you can say that! I do love that tough i mean it’s big long and comfy haha! And that wordt comfy you hear a lot on my blog and probably chill to :P! This time i combined the look with some sneakers but looking at it, some cut out boots and shiny thight leggings will be perfect to! But for now this is it and i like it! What do you think about it? 

Happy Day! XX Annora

Items marked with * been sent to me.