Outfit | Purple days.

Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora,

Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora,

Wearing | Shirt, leggings and sneakers from H&M / Cardigan: An oldie lookbookstore /

Even weer eens wat anders, gewoon een andere broek en dus pakte ik deze paarse shiny legging voor mijn purple day haha! Gecombineerd met een wat nieuwer shirt die net zoals de legging van H&M komt wel van de mannen afdeling maar hey dit maakt mij niets uit! We schoten deze foto’s voor het gebouw van stania state waar we eigenlijk elke week wel even langs lopen met Damon! Super mooi is het buiten om en ook het gebouw vind ik wel wat hebben! Even wat anders dan al het groen wat je meestal op mijn achtergronden ziet haha!

Wat vinden jullie van de outfit ?
Een goeie nieuwe week allemaal!

I just wanted something different and so i grabbed these purple shiny leggings to wear on my purple day haha! Combined with a new shirt that is just like the legging from H&M the shirt is from the mans selection, but hey i don’t care!
What do you think about this look?

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me