New in | Zaful Review!

Zaful review, clothing, newin, Shirt, cardigan, cap, scarf

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe items zien die ik mocht ontvangen van Zaful.com! Ik koos een aantal dingen uit met het oog op de herfst en deze kreeg ik afgelopen week binnen! Super leuk natuurlijk en daarom laat ik ze jullie zien en geef ik een korte review over de items! Zie hieronder meer!

Showing you my newest items that i got from Zaful.com! I chose some items with an eye on to the fall and the package came in this week! Which is fun of course, today i am showing you the items and give a little review on them to! See more by clicking the read more button!

Zaful review, clothing, newin, Shirt, cardigan, cap, scarf Zaful review, clothing, newin, Shirt, cardigan, cap, scarf

Aller eerst een Pet een beetje een spontane koop zal ik maar zeggen want zo vaak draag ik geen pet of beter gezegd eigenlijk nooit haha! Hij is super leuk en de pet is precies het zelfde als die je op de website ziet!
Je vindt deze Cap hier!

Dan daarbij dit shirt, meestal vind ik dit soort modellen leuk om te dragen en de knoopjes aan de voorkant zagen er leuk uit op de foto’s ik bestelde de grootste maat zodat hij in ieder geval niet te klein zou zijn. Het shirt is op zich zelf heel erg leuk en de kwaliteit valt me niet tegen. De knoopjes aan de voorkant gaan wel super snel los dus misschien maak ik deze maar gewoon vast met een draadje!
Je vind dit Shirt hier!

First of the Cap which was a bit of spontaneous pick since i never wear a cap haha! But i really like it and it’s pretty much the exact same as the website shows!
You find the cap here!

With that the shirt, i like those kind of shirts and this one for the button details in the front. I ordered the biggest size as i mostly do to be sure it’s not to small. The shirt is really nice but the buttons are really lose so i think i want to sow them so that they don’t open up so quickly! For the rest i am really happy with it. You can find this shirt here!

Zaful review, clothing, newin, Shirt, cardigan, cap, scarf Zaful review, clothing, newin, Shirt, cardigan, cap, scarf

Dan het vest en de sjaal, over de sjaal echt een super leuke en grote sjaal met skulls. Ja hiermee ben ik super blij en die gaat ook zeker vaak om!
De sjaal kun je hier vinden.

Het vest of ook wel de cardigan die stonk een beetje toen hij binnenkwam dus heb ik hem eerst even gewassen om te kijken of de geur eruit ging en gelukkig ging dat eruit. Nu ruikt hij naar de wasverzachter! Het is een leuk vest om straks met een t-shirt er onder te dragen en ook is het fijn dat er zakken in zitten.
Deze cardigan vind je hier.

Then about the cardigan and scarf, de scarf is just pretty perfect. A big one with skulls on them, yes i am super happy with it and I am sure it will be worn a lot!
Find this scarf here!

And the cardigan, this one had a smell on it unwrapping it so it went directly into the wassing machine to check if it’s something that stay’s and lucky me the cardigan smells like my fabric softener now! It’s a perfect cardigan to wear with a t-shirt underneath and i love the fact that it has pockets on it!
You find this cardigan here!

Zaful review, clothing, newin, Shirt, cardigan, cap, scarf

Al met al ben ik best wel positief over deze bestelling! Zaful.com is een leuke website en ze bieden heel veel kleding aan. Wel moet je even letten op de maat, vaak staat in de beschrijving wel hoeveel cm het is enzo! Ik neem meestal gewoon de grootste haha! Wat vinden jullie van men nieuwe spullen?
Je gaat ze natuurlijk snel voorbij zien komen in mijn looks!

Ohja, je kan zaful ook vinden op instagram!
Een fijne dag allemaal! XX Annora

Overal i am pretty positive about this order! Zaful.com is a nice webshop with a lot of clothing! You do have to watch the sizes and make sure to check the CM in the description box but then your fine! I mostly go for the biggest size :P!
What do you think about my new goods? Of course they will show up soon in my outfit’s to!

Ohh And you can find Zaful here on instagram!
Have a good day everyone! XX Annora

These products been sent to me.