Outfit | A skirt and shirt

Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora,

Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora, Look, skirt, shirt, wibra, h&m, classy, 1310bynora,

Wearing | Shirt: Wibra / Skirt: H&M / Shoes: Yesstyle* / Ring: Starharvestjewelry* / Sunglasses: Ebay /

A skirt and shirt! Een super fijne combinatie die ik eigenlijk misschien wat te weinig draag! Een shirt met een rokje! Makkelijk en classy ook! De flats die ik hier draag zijn al super oud maar nog steeds leuk om zo nu en dan eens aan te doen.
Wat vinden jullie van deze combinatie?

A skirt and shirt! Such a good nice combo that i probably not wear enough! An easy and still classy look! The flats i combined with it are pretty old but still fun to wear every now and then.
What do you think about this combination?

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me