Outfit | Cacti moments.

Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse

Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Converse, sneakers, all stars. grey, 1310bynora, Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Converse, sneakers, all stars. grey, 1310bynora, Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse Cacti moments, outfit, look, style, fashion, 1310bynora, converse

Wearing | Cardigan: Thrift find / Shirt: C&A / Jeggings: Oroblu* / Sneakers: Converse / Sunglasses: Ebay / Ring: Moonstone magic* /

Happy Sunny day! Ook al is het een klein beetje afgekoeld de zon schijnt nog lekker en daar kun je nu net iets meer van genieten omdat je niet weg smelt als je in de zon zit haha! En dat deed ik ook in deze outfit het weekend :).
Helemaal in mijn Cacti moments met dit t-shirt dus haha!

Happy Sunny day! Even thought it’s a bit colder the sun is still shining nicely and that makes it way better to enjoy it and not melt a way when you sit there in the sun haha! And that’s what i did this weekend in this outfit :). Totaly in my cacti moments with this shirt!

Happy Day everyone!
XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me
 • Vanessa

  Oh, deze outfit is echt leuk! Je shirt is superleuk X

 • Tjitske

  Zo mooi weer, de sneakers zijn ook leuk en het vestje en jij natuurlijk mooie combi.

 • Annabel

  Een hele leuke combinatie Nora maar wat mij ook opviel was de mooie moonsteenring prachtig wat zie jer er weer leuk uit. 10 krijg je van mij.

 • Fijne zomeroutift! ^^

  Love, Turn it inside out