Outfit | Levi’s shorts.

Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora,

Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora,

Wearing | Shirt: Oldie from persunmall / Shorts: Levi’s diy / Sneakers: Twinkeltje* / Watch & Bracelet: Zinzi.nl* / Necklace and other bracelets: Personal gifts / Sunglasses: Ebay /

Yes het is weer even mooi weer hierzo en dan komen de blote benen weer tevoorschijn! Gelukkig zijn ze nog een beetje bruin! Ik draag hier mijn vintage levi’s shorts die ik vorig jaar denk ik zelf maakte van een levi’s broek! Even paste ik er niet meer in maar nu wel weer en stiekem ben ik daar best wel blij mee :)! Ook zie je mijn nieuwe horloge samen met het armbandje! Wat ben ik er blij mee en het past zo goed bij men andere sieraden!

Wat vind jij van deze look?

Yes the weather is a bit better out here and when that’s happening the bare legs are out haha! Lucky me they still have a little tan! I am wearing my vintage levi’s shorts that i diy myself last year our maybe the year before out of a normal jeans! For a few months i couldn’t fit in to them any more but now i do and i am secretly kinda happy with that :)! You can also see my new watch and bracelet here. So happy with these they make a great fit with my other jewelry!

What do you think about this look?

Happy Friday lovely’s!
XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me