Beauty | Step by step a natural daily make up look!

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

Een natuurlijke dagelijkse make up is wat veel vrouwen graag dragen! Zo ook ik en om eens wat nieuws te doen laat ik jullie vandaag in stapjes zien hoe ik dit eigenlijk doe! En wat kan een klein beetje make up dan toch een groot verschil maken!

A natural daily make up look is something that we womans just like to wear! And me to and to create something new on the blog i am showing you a natural daily make up look today! Then you see what a little bit of make up can do to a face ;)!

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

Allereerst alle producten die ik in de onderstaande foto’s gebruik dit kun je natuurlijk helemaal zelf in vullen kwa merk en kleur.Hier gebruik ik veel van mijn faves! En daaronder ook een foto van de kwasten die ik graag gebruik! Mijn voorkeur ligt soms bij kwasten soms bij mijn vingers het is maar net hoeveel tijd en zin ik heb haha!

First of all the products i used in the underneath pictures! This you can all fill in yourselfs with brands and colors of course. I use some that i really love! And then underneath that a shot from the brushes i used to aply the make up with, sometimes i like to use brushes and sometimes just my fingers it’s a mood situation haha!

Products |

Etos Hydrating primer / Sans soucis DD Cream -light / Elf concealer -ivory / Saffron Powder -transculent / Hema eyebrow pencil -11 / MUA Eyeshadow Palette -Spring break / Etos Volume mascara -black / MUA mosaic bronzer -shade 1 / Etos Blush -wild sunset / Etos Highlighter -rose / MAC lipstick -flamingo / Sans soucis Fixing spray /
The burshes are randomly some are from Zoeva and some from ebay

En nu verder met de step by step foto’s!
And now on to the step by step photo’s!

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

We beginnen bij de basis! Eerst een primer dan de DD cream en dan concealer!

We start with a base! First the primer then the DD cream and then the concealer! 

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

Daarna tijd voor poeder en ik vulde mijn wenkbrauwen in! Dan verder met oogschaduw ik gebruik hier het Spring break palette en om precies te zijn de kleuren : Retine op mijn ooglid / sorrel in de arcadeboog / en Aurora onder de wenkbrauwen en om te blenden!

After that time for powder and i filled in my brows! Next up the eyeshadow! I use the spring break palette and to be precise the colors : Retine on the lid / Sorrel on the crease / and aurora underneath the brows and to blend it together.

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

Verder met een beetje mascara *niet teveel laagjes * dan bronzer om een beetje te shapen, blush en highlighter voor de mooie finish!

Let’s go on with some mascara *not to heavy layered* Bronzer to shape a bit, blush and highlighter for the perfect finish! 

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

Daarna nog even een kleurtje op de lippen en om te zorgen dat dit de hele dag mooi blijft zitten gebruik ik de fixing spray! En dan ben je al klaar dit doe je in ongeveer 5 tot 10 minuten en maakt toch best wel een groot verschil! Kijk maar!

And then some color on te lips and to keep this look al day i finish with the fixing spray! And then you are ready and good to go! It only takes about 5 to 10 minutes and still gives quite a big difference! See below!

Step by step , make up routine, daily look, natural make up, beauty, 1310bynora

Dus ja je kan het hier zien! En je kan natuurlijk nog wat meer natuurlijk gaan. Dat doe ik ook vaak hoor haha, maar voor een dagelijkse natuurlijk make up routine is dit wel echt een optie! Wat vind jij ervan en ga je het ook een keertje op deze manier proberen? Fijne vrijdag allemaal!

So yes you can see it right here! Well you could go even more natural. I also do that sometimes but this is a great daily make up routine for a natural look right? Let me know what you think about it and if you would try something like this?! Happy Friday everyone!

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Some of these products been sent to me.