Beauty fave | Rituals Body cream

Beauty fave, rituals body cream,  organic rice milk & Cherry blossom

Beauty fave, rituals body cream,  organic rice milk & Cherry blossom Beauty fave, rituals body cream,  organic rice milk & Cherry blossom Beauty fave, rituals body cream,  organic rice milk & Cherry blossom

Deze body cream moest ik eventjes met jullie delen! Op mijn verjaardag kreeg ik van een lieve vriendin een cadeau bon voor rituals en daar haalde ik deze body cream voor! En wat is het een grote favoriet de geur is heerlijk *Volgens mij ruikt alles lekker bij rituals* en na 2 dagen gebruik zijn je droge benen weg en krijg je er stralende voor terug!
De geur heet organic rice milk & cherry blossom wat zeker wel een snufje waard is in de winkel!

This Body cream i really wanted to share with you! On my birthday i got a giftcard to spend at rituals and for that i got this Body cream! And since then it’s a big fave the scent is really good *i think everything smells good from rituals though* and after 2 day’s of use your dry legs are gone and you get shiny ones back!
The scent called Organic rice milk & Cherry blossom which is really a smell in the stores worthy :P!

Happy Sunday everyone!
XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /