Outfit | Summer feels

Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora,

Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora, Summer, outfit, look, style, shorts, 1310bynora,

Wearing | Shirt: Oldie / Shorts & Sunglasses : Lws* / Espadrilles: La strada*

Yess Summer feels. Natuurlijk nadat mijn vriend zijn vakantie voorbij is maar hey het is eindelijk zomers weer en dat maakt mij toch wel heel erg blij!
Zo fijn om lekker in de tuin te chillen met de beestjes enzo, genieten van de zon de blauwe lucht jup ik ben er gek op! Wel zoek ik soms even de schaduw op en zo ook voor deze foto’s!
De laatste tijd mis ik wat creativiteit in mijn looks ze zijn vaak wat simpel en comfy toch ook omdat ik mezelf graag comfy wil voelen dit veranderd vast wel weer maarja het is zoals het is haha Jullie weten inmiddels wel dat alle looks die ik post op 1310bynora ook echt gewoon de hele dag gedragen worden! Dus ja dit is wel zo’n beetje mijn go to look met het warme weertje!
Wat vinden jullie ervan?

ENG | Yess Summer feels, And that of course after my bf vacation haha but hey it’s finally summer and that makes me so happy!
It’s just so nice to just chill out in our garden enjoy the sun and blue sky yupp i love it! And sometimes i take a search for some shadow as you see in these shots!
Lately my creativity is not that high but you probably all know that i do wear my outfits i post on 1310bynora true out the day, and with this sunny weather this is my go to look haha!
Well What do you think about it?

Have a good day lovely’s!
XX Annora!

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me