Outfit | Stripes and whites.

Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse,

Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse, Outfit ,1310bynora, Style, Stripes, White, Sneakers, Converse,

Wearing | Hoodie: Kangaroos / Shirt: Lws*/ Jeans: H&M / Sneakers: Converse / Rose golden bracelet: Lucardi*/ Ring: Star harvest jewelry*/ Scarf: Primark /

Goodmorning and Happy Friyay! En Happy birthday month :D!
Hier een nieuwe outfit met wit en streepjes! Een basic wit lang shirt die ik in aan de voorkant wat in mijn highwaisted jeans heb gestopt, en mijn nieuwe hoodie met streepjes en lace! Super blij met dit vestje die perfect is voor de zomer! Daarbij draag ik mijn meest favoriete sjaal op het moment!
En de foto’s zijn geschoten met een nieuwe lens WHOOOOPP! Mijn early birthday present van men liefste vriend <3! Al een hele tijd wou ik graag een nieuwe lens hebben en nu is ie er, het is nog even nieuw om nu ineens met een auto focus te schieten wat oh zo veel fijner is hihi! Ja ik ben er super blij mee en ook met de foto’s die we ermee hebben gemaakt!
Wat vinden jullie van deze outfit en van de foto’s?

ENG | Goodmorning and Happy Friyay! And happy birthday month :D! 
Here a new outfit wearing stripes and whites! A white basic long shirt tucked in to my highwaisted jeans, and a new hoodie with stripes and lace on it! Yes so happy with this hoodie, it’s perfect for summer! With that i am wearing my favorite scarf at the moment! 
And ohh these pictures been taken with my new Lens WHOOOPPP! My early birthday present from the sweetest BF<3! I wanted a new lens for a long long time and now it’s finally here! Still getting used to the fact it has an auto focus now and it’s just so much better and nicer to shoot with! Yess i am so happy with it and with these pictures that we took with the lens!
What do you think about this outfit and about the pictures?

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me