Outfit | Birthday Girl!

Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers,

Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers, Outfit, Style, blogger, 1310bynora, Pantalon, sneakers,

Wearing | Shirt: Choies* / Pants: Primark / Sneakers: Reebok* / Necklace: HEMA / Bag: Yesstyle* /

Yes It’s my birthday!! Vandaag ben ik 27 en ja ik voel me nog steeds jong 😉 Er komt visite enzo en we maken er een mooie dag van! Nu even over de outfit, het was hier weer lekker zomers weer en natuurlijk net wanneer wij plannen outfit foto’s te maken gaat het regenen 😛 Maar hey wat maakt het uit! Het is warmer en dus stond ik lekker in de miezer regen haha.
Ik draag mijn broek van de primark en dit leuke zwarte shirt die al best oud is maar toch ook wel heel leuk blijft!
Net als het tasje trouwens!
Wat vinden jullie van de combinatie? Een fijne week allemaal!

ENG | Yess it’s my birthday! I turned 27 today and yes i still feel young 😉 We will celebrate it today and make it a good fun day of course! And now about the outfit, the weather was pretty nice and summery and just when we wanted to shoot my outfit it started to rain a little bit.. But hey what ever it was warm haha!
I am wearing my pants from the primark and this black shirt which is a good oldie and is still a nice one! The same with the little bag!
What do you think about this combination? Happy new week everyone!

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me