Shoplog Primark

Shoplog primark, fashion, new in, shopping

Heeey! Vorige week zijn we wezen shoppen bij de Primark in Almere! Het was al een tijdje terug dat ik er voor het laatst geweest was maar het was super leuk en ik kocht een paar leuke items! Die deel ik vandaag in deze shoplog!

Goodday! Last week we went shopping at the Primark Almere! It’s been a while since I went there for the last time, it was fun and I scored some goods! Sharing them in this shoplog today!

Primark, shoplog, items, shirts, Unicorn t-shirt, primark, fashion Blue striped sweater, primark, new, Striped blouse, primark, newin,

Eerst even de shirtjes! Mijn grote favoriet is my unicorn made me do it deze is super fun en ook van een fijn stofje! Het blousje vind ik super leuk alleen kwam ik er achter dat er al een gat in zit dit had ik nog niet gezien dus tja .. dat zegt wel wat over de kwaliteit ervan maar ondanks dat blijft hij wel een leukerd. En dan nog deze dunne gestreepte trui zulke truien zijn altijd goed en heerlijk voor de niet zulke warme dagen, ik kocht hem iets oversized gewoon omdat ik dat leuk vind :P.

First up the shirts! My big fave is the one with my unicorn made me do it, it’s a fun shirt and also a nice fabric. Then the blouse with stripes I really like it, but sadly it already has a hole in it this was probably already in there so it says something about the quality.. it’s still a fun one though. And then the thin striped sweater, these are always good and nice for the colder days. I bought it a bit more oversized just because I like that :P.

Pantalon, trousers, black, shorts,

Laten we verder gaan met de broeken. Een simpele zwarte pantalon, een blauwe broek die samengaat met het volgende item hieronder en een short! Een goeie zwarte pantalon is altijd goed en de shorts zijn meer voor in de tuin achterhuis!

Let’s go on with the pants. A simple black Trouser, a blue trouser that suits with what’s coming up next and a short! Nice items and a good black trouser is always good to have.
The short is more for the at home in the garden kind of thing.

Suit, primark, blazer, trousers,

Ik kocht een soort van pak! Een broek met bijpassende blazer, ik vind het helemaal leuk! En kan natuurlijk niet wachten om dit met jullie te delen in een outfit! De stof is lekker dun en gemixt met linnnen.

I bought a kind of suit! A trouser and matching blazer, I like it! And of course cant wait to share a look with these pieces on! The fabric is thin and not to warm mixed with linen!

Dress, scarf, perfume, primark

En als laatste, een jurkje, parfum en een zachte sjaal! Yes voor een jurkje. Ik hou van dit kleurtje en kan niet wachten deze te gaan dragen misschien samen met de sjaal, op de foto lijkt het een goeie combo! De parfum is lekker fris maar ook zoet een fijne budget parfum die ik mee draag in mijn tas.

En dat waren dan ook alle items die ik geshopt heb bij de Primark! Wat vinden jullie ervan? Je zult ze vast snel voorbij zien komen in outfits!
Fijne dag allemaal!

And last, a dress some perfume and a soft scarf! Yeey for the dress. I love that color for the summer so can’t wait to wear it maybe paired with that scarf since the mix looks quite good on the picture! The perfume is nice and fresh a great budget perfume which I carry with me in my bag!

These where all the items I bought at the Primark! What do you think about them? You will probably see them soon in my looks!
Happy day everyone!

XX Annora

Follow 1310bynora on / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /