Outfit | The Yellow dress.

1310bynora, simple look, style, dress,

1310bynora, simple look, style, dress, 1310bynora, simple look, style, dress, 1310bynora, simple look, style, dress, Yellow dress, primark, details, 1310bynora, simple look, style, dress, 1310bynora, simple look, style, dress, Look, 1310bynora, yellow dress, primark, simple style,

Wearing | Dress: Primark / Sneakers: H&M / Sunglasses: LWS*/

Oke ik ben niet helemaal zeker van dit jurkje, misschien was het toch een iet wat impulsieve koop.. Draagende voelde ik mij best prima maar de kleur tja dat weet ik niet zo zeker eigenlijk. Wat vind jij ervan past ie nu bij me of niet? Of licht het aan mij die bijna nooit een jurkje draagt en laat staan een geel jurkje haha! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat het zeker weten!

So i am not quite sure about this dress. Maybe it was an impulsive buy.. Wearing it i felt pretty good but i am just not so sure about that color. What do you think does this fit me right our wrong.. Our is it just me that never wears a dress and let be a yellow dress haha! Would love to know what you think!

XX Annora

Vind 1310bynora ook op / Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter /
Items marked with * been sent to me